"Loading..."

Aquesta web utilitza cookies propies per a oferir un millor servei, si continúa navegant considerem que hi accepta el seu ús. ACCEPTAR Política de Cookies

Serveis

Oferim un servei personalitzat de consultoria amb l'objectiu de garantir als nostres clients la millor estratègia energètica orientada a l'eficiència i l'estalvi energètic.

El nostre compromís permanent amb la gestió i eficiència energètica està sempre orientat a la reducció de costos. Treballem a les següents àrees de negoci per aportar la solució que millor s'adapti a cada necessitat:

Consumidors energètics

La volatilitat dels preus de l'energia (electricitat i gas) i els moviments especulatius del mercat en èpoques de màxima contractació converteixen la tasca de contractar l'energia en una decisió estratègica per a qualsevol organització, respecte a la reducció de costos.

Comercialitzadores

Oferim serveis a les comercialitzadores elèctriques i de gas natural des de la seva mateixa creació, realitzant la gestió a cadascuna de les etapes del procés de comercialització, des del business plan fins a l'operació diària i l'aprovisionament.

Dossier corporatiu

Aquí pots descargar-te el nostre dossier corporatiu, una vista general i resumida del modus operandi de TRÉBOL ENERGÍA.